Ga direct naar de inhoud.

Wat doet DAEL precies?

DAEL locaties NL / UK

DAEL bestaat uit zes verschillende onafhankelijk opererende bedrijven. In Nederland zijn we actief met DAEL Data & Electro, DAEL Telecom, DAEL Power, DAEL Security en DAEL Rail. Sinds een paar jaar zijn we ook in het Verenigd Koninkrijk actief, met DAEL Telecom UK. Het hoofdkantoor van DAEL staat in Maasdijk.

Wat alle DAEL bedrijven met elkaar gemeen hebben, is dat ze allemaal actief zijn op het gebied van techniek en technologie.

  • DAEL Data & Electro is de allround specialist in de elektrotechniek. We zijn met name actief voor onze opdrachtgevers in de utiliteit.
  • DAEL Telecom werkt met name voor de grote telecomproviders. We leggen complete technische infrastructuren aan, zoals mobiele netwerken. Daarnaast onderhouden we deze ook.
  • DAEL Power zorgt ervoor dat op (nieuw)bouwlocaties nutsvoorzieningen tijdig beschikbaar zijn.
  • DAEL Security is thuis in geavanceerde systemen voor beveiliging om passagiers, baggage en vracht op Amsterdam Airport Schiphol en de Rotterdamse haven te controleren op verdachte zaken.
  • DAEL Rail bundelt de diverse diensten van de DAEL-bedrijven en is gericht op de railsector.
  • DAEL Telecom UK is onze Engelse vestiging met een breed pakket aan technische diensten en een sterke oriëntatie op de telecomsector in Engeland en Schotland.

Bij DAEL kom je vaak als eerste in aanraking met nieuwe systemen. Bovendien werken we voor gerenommeerde bedrijven en zijn we betrokken bij bijzondere projecten.

DAEL Groep is lid van Uneto-VNI (Techniek Nederland). 
Alg. Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007 (ALIB 2007)
Alg. Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC)