Ga direct naar de inhoud.

Waarom?

Groei mee met de techniek

Indien je bij DAEL aan de slag gaat, krijg je alle kansen om te doen waar jij goed in bent (of waar je goed in wilt worden). Bij veel van onze projecten kun je elke dag wel weer wat nieuws leren. Veel van de technieken waarmee we werken en projecten waar we aan werken, kom je nergens anders tegen. 

Werken op diverse niveaus

Bij DAEL hebben we vacatures op diverse niveaus. Je kunt bij ons beginnen op de ‘werkvloer’, maar dat hoeft natuurlijk niet het eindstation te zijn. Wil je je waarmaken? Prima, dan doen we er alles aan om je verder te helpen. Dit doen we met werk dat past bij je interesse en je kwaliteiten, maar ook met opleidingen en trainingen die je nog breder inzetbaar maken. 

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij ons kun je rekenen op prima arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk mag je een salaris verwachten dat bij je baan past. Ook met de andere voorwaarden zit het goed. Verder doen we er alles aan om het je naar de zin te maken. Je hebt zelfstandig werk, je krijgt veel verantwoordelijkheid, er is ruimte voor je eigen inbreng. De werksfeer bij DAEL is uitstekend. Collega’s hebben iets voor elkaar over.

Bovendien zijn we een heel laagdrempelig bedrijf. Geen formele toestanden, wel een club van mensen die het goed met elkaar kan vinden. Ook buiten het werk organiseren we regelmatig iets. De personeelsfeesten zijn niet voor niets beroemd!