Ga direct naar de inhoud.

Wij doen mee met Westland On Stage

Dit jaar vindt de 8eeditie van Westland On Stage plaats, het beroepsoriëntatie project voor VMBO-leerlingen van ISW en Lentiz. Deze vakkanjers van de toekomst maken bij Westland On Stage kennis met het (nieuwe) netwerk om beroepen te leren kennen. 

Onze passie delen met VMBO’ers
Wij doen mee met Westland On Stage! Op 7 februari zijn wij present op het Beroepenfeest, waar we aan 1000 VMBO-leerlingen ons beroep presenteren. En op de Doe Dag, 16 februari, ontvangen wij leerlingen op ons bedrijf om inzicht in de praktijk te geven. We hebben er hartstikke veel zin in! Onze passie voor ons vak vertellen, daar worden wij blij van. Daarnaast we vinden het belangrijk om de leerlingen zo op weg te helpen in hun keuzeproces. En wie weet spreken we onze toekomstige collega’s!

 Westland On Stage
Dit schooljaar vindt de 8e editie van Westland On Stage plaats. De voorbereidingen op de VMBO-scholen van ISW en Lentiz zijn in volle gang. Leerlingen worden voorbereid op de ontmoeting met gepassioneerde beroepsbeoefenaren tijdens het Beroepenfeest en de werkbezoeken op de Doe Dag. Door in een werkomgeving iets te horen en te doen, krijgt de leerling reële beroepsbeelden, die bijdragen aan een bewuste keuze voor een (MBO) vervolgopleiding. Daarom On Stage!

Ben je enthousiast? Zie je het zitten om mee te groeien met DAEL en de techniek? Mooi! Dan zouden wij graag eens kennis willen maken. Maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend gesprek! Of informeer eerst indien je graag meer zou willen weten over jouw mogelijkheden bij DAEL.

Solliciteer nu!