Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

C02 Resultaten 2016 / 2017

Door met de CO2 Prestatieladder te werken is het mogelijk om onze ambities te kwantificeren en deze inzichtelijk te maken voor onze stakeholders. Het meetinstrument is ontwikkeld door de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen (SKAO). De resultaten over afgelopen jaar zijn inmiddels bekend!

Lees meer: C02 Resultaten 2016 / 2017

CO2 Prestatieladder ambities DAEL Group

Als bedrijf dat midden in de samenleving staat nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid zeer serieus. Niet alleen met woorden, maar ook met daden. Daarom hanteert de DAEL Groep de CO2 Prestatieladder van railbeheerder Prorail om prestaties op het gebied van milieu inzichtelijk en meetbaar te maken.

Lees meer: CO2 Prestatieladder ambities DAEL Group

Stage lopen binnen de elektrotechniek? Dat kan bij DAEL!

Vrijdag 21 april was de laatste stagedag van Yannick bij DAEL. De afgelopen paar weken heeft hij meegelopen met onze monteurs bij uiteenlopende klussen. Yannick, 15 jaar oud, zit in het derde jaar van het ISW Hogewoerd en volgt daar het VMBO PIE in de richting van installatie en elektrotechniek.

Lees meer: Stage lopen binnen de elektrotechniek? Dat kan bij DAEL!

ACM: Mobiel dataverbruik in Nederland blijft sterk toenemen

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) presenteerde op 31 maart de Telecommonitor over het derde kwartaal 2016. De cijfers laten drie belangrijke ontwikkelingen zien. Klik op het artikel om verder te lezen.

Lees meer: ACM: Mobiel dataverbruik in Nederland blijft sterk toenemen

DAEL blikt terug met Ferry Blonk: Superbus Project

De Superbus was een futuristische elektrisch aangedreven racebus die met 250 kilometer per uur van de Randstad naar Groningen en Friesland zou scheuren als alternatief voor de Zuiderzeelijn. Een droomproject voor de wetenschap en de techniek. DAEL blikt terug met Ferry Blonk!

Lees meer: DAEL blikt terug met Ferry Blonk: Superbus Project

Partners Tribase en DAEL Rail bouwen netwerk Prorail

Maandag 13 maart 2017 heeft ProRail de percelen ‘Fides werkpakket 2’ en ‘Charon migratie Iros-OPC’ definitief aan Tribase gegund. Onder de eerder gesloten samenwerkingsovereenkomst tussen Tribase en DAEL Rail zal de uitvoering van de werkzaamheden gezamenlijk plaatsvinden.

Lees meer: Partners Tribase en DAEL Rail bouwen netwerk Prorail

DAEL Telecom maakt overstap naar Relyon software

DAEL Telecom hecht een groot belang aan innovatie en optimalisatie. In de zoektocht naar verdere verbetering van de bedrijfsprocessen is er een start gemaakt met een nieuw programma.

Lees meer: DAEL Telecom maakt overstap naar Relyon software

Onderzoek CBS toont verdubbeling investeringen in ICT- en Telecom

Het Centraal Bureau voor de Statistiek heeft onlangs de resultaten gepubliceerd van hun onderzoek naar de toenemende rol van informatie- en communicatietechnologie (ICT) in de maatschappij. Een van de conclusies is dat de kosten voor ICT fors dalen en dat daarmee de investeringen in ICT verder toenemen. Ook DAEL Telecom ziet dat de vraag naar ICT-oplossingen in het bedrijfsleven stijgen.

Lees meer: Onderzoek CBS toont verdubbeling investeringen in ICT- en Telecom

DAEL aanwezig als sponsor op Westland Partners Round Table Conference 2017

Op dinsdag 14 maart is de Oude Kerk in Naaldwijk het decor van de Westland Partners Round Table Conference 2017. De Ronde Tafel Westland staat voor samenhang, kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid. Al enkele jaren op rij organiseert serviceclub Ronde Tafel Westland dit benefietdiner waarmee diverse goede doelen worden geholpen met mooie opbrengsten.

Lees meer: DAEL aanwezig als sponsor op Westland Partners Round Table Conference 2017

DAEL Rail rondt EV-metingen rondom het spoor succesvol af

DAEL Rail heeft alle benodigde metingen aan het Energie Voorzieningen netwerk voor het project van Prorail succesvol uitgevoerd. De metingen werden gedaan op 57 baanvakken in onderstations en omvormersgebouwen van de Prorail regio Noord-Oost. Deze regio omvat baanvakken van Roodeschool in het noorden tot Nijmegen als meest zuidelijke locatie

Lees meer: DAEL Rail rondt EV-metingen rondom het spoor succesvol af

DAEL Rail begonnen met bouw relaishuis Haelen

Voor DAEL Rail is de bouw gestart van het eerste relaishuis voor één van de grootste treinbeveiligingsprojecten in Nederland.

Lees meer: DAEL Rail begonnen met bouw relaishuis Haelen

GSMA Intelligence voorspelt flinke doorgroei 4G wereldwijd

Tegen het einde van 2016 werd er een nieuw hoogtepunt bereikt waarbij twee derde van de wereldbevolking over een mobiel abonnement beschikt. Dit percentage staat gelijk aan een totaal van 4,8 miljard unieke abonnees.

Lees meer: GSMA Intelligence voorspelt flinke doorgroei 4G wereldwijd

Pagina nummers